måndag 25 maj 2009

jag bara älskar min trädgård!


jag vill fixa allt det där jag drömmer om. nu!
jag vill att det ska bli färdigt men jag vill inte att vägen dit ska ta slut..
jag vill hinna njuta av alla små vrår, måla allt som ska målas, plantera allt som ska planteras, odla och skörda, sitta ute på trappen om kvällarna då barnen sover sött i sina sängar..
jag älskar min trädgård!
-om sommaren..
kram, ninna

tisdag 19 maj 2009

jag undrar oxå vad som hände med texten i sista inlägget.. det var inte meningen men ibland förstår jag inte riktigt varför det inte blir som det såg ut då jag skrev..? verkar som det kan bli lite som det vill ibland ;) spännande! :D
ninna

måndag 18 maj 2009

avsaknaden av inlägg..

virkad kruka..


beror inte på avsaknad av inspiration, dålig närvaro eller att jag inte har något att blogga om, TVÄRTOM! jag sprudlar av livslust och njuter av varenda stund jag får utomhus med min familj, vi gräver och planterar, planerar och inreder det rum som vi hoppas tillbringa mycket tid i framöver -trädgården..

hoppas kunna ta många fina bilder därifrån framöver men idag visar jag stolt upp mitt citrusträd som jag haft i min ägo sen en månad tillbaka ca och peppar, peppar -den verkar trivas.. ;)

kram, ninna

fredag 8 maj 2009

Alvas vingar...


Ville bara visa er lill-kusin Alvas vingar innan hon får dem..
som en rosa dröm..
kram, ninna

tisdag 5 maj 2009

virka..



liten buse som krypit upp å satt sig i fönstret!! :)

då jag börjar virka blir jag som besatt! jag kan knappt släppa innan det är klart, sitter uppe tills ögonen tåras och får kramp i fingrarna. disk och städ får vänta -jag är upptagen.. :D

en enkel gallerfilt har fått en virkad kant i ljusblått, jag har alltså inte virkat hela pläden (så galen är jag inte ännu.. ;) ) men piffat till den har jag gjort minsann! ser framför mig gallerfiltar med röd kant, rosa och framförallt röd och rosa!

lille V ska snart få bbörja sova i lilla sängen, den ska bäddas med fina lakan och så kanske den får flytta in i vårt sovrum ett tag.. vi får släppa taget om honom lite grann och han om oss, det kanske är dags att vänja sig vid egen säng.. ;) men välkommen är han alltid! finns det nåt mysigare än att vakna jämte en sömnvarm och glad liten buse..?!

kram, ninna

lördag 2 maj 2009

3-års kalas..

fullt upp att öppna paket.. allra finaste E..
jag har en 3-åring.. snart.. på tisdag smäller det högt här hos oss! då är min lille E redan 3 år och jag fattar inte vart åren tar vägen..? samtidigt blir man så stolt då man ser sitt barn växa upp och utvecklas!

vi har firat detta idag, stort kalas i trädgården med kompisar, kusiner, mostrar och mor- och farföräldrar. men vad tror ni det skvallras om nu då alla åkt hem till sitt igen?? efter en titt på dagens bilder förstår jag om telefonlinjen går varm hos dagens gäster och jag har förstorat en av bilderna.. ska vi snart bli en till i familjen?? ska pojkarna få ett litet syskon?? eller är detta endast ett resultat av för många fikor under tre års mammaledighet, för få timmar i träningslokalerna, en kass hållning mm mm...??
kan väl säga som så att jag är ytterst och särskilt säker att det ligger
varken en lillebror eller lillasyster därinne.. :D

röstningen ang. min banner har talat sitt tydliga språk! jag behåller maileg-bilden och sparar på grodan till eventuell variation i framtiden! tack för ert deltagande i denna stora världsfråga! ;)

kram, ninna