torsdag 29 mars 2012

man får iallafall bli ledsen...

möss från Maileg i butiken

...E har ont i munnen. Kanske en 6-års tand på gång, vi vet inte men det var så skönt när han satt i mitt knä och konstaterade att: "Det gör ingenting, man får iallafall bli ledsen..."
Ungefär så känner jag ofta nu. Med gravidhormoner som spökar, en bortrest man, en dryg veckas hopplös influensa som äntligen börjar ge mig min röst tillbaka. Och idag är jag till råga på allt dessutom väldigt, väldigt trött.
Längtar till läggdags och längtar efter att M kommer hem imorgon!
Det kommer nog falla ett par tårar när barnen väl har somnat och visst kan det väl vara skönt? Att få gråta när man känner sig sådär liten och ynklig. När allt är jobbigt trots att man ändå har det väldigt, väldigt bra. Man kan iallafall få bli ledsen...

kram, ninna

fredag 16 mars 2012

Ny webbutik och facebooksida!


Jag har äntligen fått inspiration och tack vare hejarop och pepp från "kollegor" i branchen har jag nu gjort en nysatsning på min webbutik!
I och med bebisen som ska komma är båda mina fysiska butiker nu uthyrda det kommande året och jag kan koncentrera mig på familj, webbutik, hemmaliv, graviditet och så småningom även lill*n.
Jag har en bit kvar innan jag kommer känna mig nöjd med butiken (om jag någonsin gör det) ;) och de jag får hjälp av för att bygga upp den jobbar med mina centimeter justeringar dagarna i ända. De är super!
välkommen in i min "nya" webbutik. som i alla fall är mycket finare än den förra! ;)
trevlig fredagkväll!

kram, ninna