lördag 7 februari 2009

vintervila

det börjar äntligen bli ljusare! men jag blir tröttare..
ska det vara så??
är det inte så att ett intresse ska göra att man blir gladare och piggare? att man mår bra?
det känns som att jag är inne i en ond cirkel, förändra, förändra, förändra!
-jag hinner inte med!
inte ska man ligga sömnlös för alla små och stora projekt man vill göra utan njuta av livet medans man fortfarande är vid liv?
jag ska inte sluta inreda, måla, pyssla, bli förälskad i vackra saker -det är ju det som är jag.. inte heller har jag för avsikt att sluta blogga, men jag ska njuta av det, inte stressas av det och framförallt njuta av varje dag tillsammans med min familj och mina vänner!
njut av livet! kram, ninna

3 kommentarer:

Noamaja sa...

Känner så väl igen mig! Det låter som ett sunt beslut... Det kan bli för mycket ibland och man kan bli galen av att läsa alla bloggar där bloggerskan börjar dagen med att springa en mil medans degen står på jäsning till frukostbrödet som äts med en pensel i ena handen som man målar halva möblemanget med och klär om medan middagen för 30 personer i perfekt sammansatt meny står i ugnen... puh. Man kan ju tro att det skall vara så! Hoppas du kan koppla av lite nu! Lägg dig och segla iväg i fina båtsängen! Kramar! A

Johanna sa...

Ja det är lätt att hamna i den där onda cirkeln och låta sig stressas. Bara att ta nya tag med bättre krafter och en godare inställning så man inte hamnar där igen. /Johana

Forma om sa...

Du är ju så kreativ och pysslig och mamma och kvinna och allt det där kan verkligen stressa upp även den lugnaste när man tänker på det. Men det är väl även ganska vanligt att vintermörkret får en att hamna lite i en svacka, så snart vårsolen tittar fram och blommorna nyfiket sticker upp ur myllan så känns livet så mycket enklare. Och lugnare. Får man hoppas iallafall! Tills dess, gör en lista på saker du vill göra och försöka att inte ha allt i huvudet :)

Stora kramar
Susanne

ps Och för allt i världen, sluta inte att blogga!