tisdag 5 maj 2009

virka..



liten buse som krypit upp å satt sig i fönstret!! :)

då jag börjar virka blir jag som besatt! jag kan knappt släppa innan det är klart, sitter uppe tills ögonen tåras och får kramp i fingrarna. disk och städ får vänta -jag är upptagen.. :D

en enkel gallerfilt har fått en virkad kant i ljusblått, jag har alltså inte virkat hela pläden (så galen är jag inte ännu.. ;) ) men piffat till den har jag gjort minsann! ser framför mig gallerfiltar med röd kant, rosa och framförallt röd och rosa!

lille V ska snart få bbörja sova i lilla sängen, den ska bäddas med fina lakan och så kanske den får flytta in i vårt sovrum ett tag.. vi får släppa taget om honom lite grann och han om oss, det kanske är dags att vänja sig vid egen säng.. ;) men välkommen är han alltid! finns det nåt mysigare än att vakna jämte en sömnvarm och glad liten buse..?!

kram, ninna

5 kommentarer:

Noamaja sa...

Åh, jag vill också virka! Vad fint! Jag stod faktiskt och höll i en underbar bok om virkning idag:-) Fick ni en fin födelsedag?

Kram,
A

Noamaja sa...

Ha, ha, jag skrev nog här samtidigt som du skrev hos mig;-) Gulliga lilla V! Vi har också TVÅ vildingar här:-o Har precis byggt en bänk vid fönstret i köket...bra idé tyckte E som nu kan stå i fönstrena:-o

Synd med fotograferingen! Hoppas ni får möjlighet snart igen! Hon är ju sååå duktig!

Jo, nu borde jag sova... God natt!

Kerstin sa...

Du är så duktig!! Fattar inte att ni mammor med småbarn som klättar i fönstrena hinner med något alls! Kan inte minnas att jag gjorde det iaf! =)

Men att vakna bredvid de små (som inte är så små längre - 6 & 8 år) är fortfarande lika ljuvligt!!

Kramar i natten!
/ Kerstin

Forma om sa...

Vad fint. Kan du virka? Jag gav upp min virkning...hahaha. Kan ju göra så mycket annat pyssel sålänge tills lusten återkommer. Sy små jordgubbar tex (kolla min blogg)

Nu ska jag läsa om ert 3-årskalas. Jag har visst missat en del :)

Kramar!!

Jenni - Snickarsbacken sa...

Hej på dig!

De såg så fint ut det där! Önskar jag skulle ha virkningskunskaper med, har prövat flere gånger liksom med att sticka men det blir bara inte bra. Så var stolt över att du kan så bra! Ja de tudelat man är stolt över att de växer och lär sig nya saker men man vill ha dom kvar som små med!

Ha de bra!

Kram Jenni

Ps! Jätte fin säng!