fredag 8 augusti 2008

lille V:s egen vrå..


igår kväll satt jag å pysslade. en mobil till lille V:s säng skulle det bli! detta har jag tänkt göra sen han föddes och nu blev det äntligen av! V blir fem månader imorgon så det säger ju en del om hur snabbt saker å ting blir gjorda.. :-)
idén fick jag från en av mina favvotidningar! nu vet jag inte hur stor glädje en fem månaders bebis har av att ligga å prata med snäckor men visst blev det lite fint till det vita, ljusblå och bruna.. sedan kanske V växer upp och kommer att uppskatta snäckor och stenar lika mycket som sin mor och då kan vi gå barfota hand i hand på Jyllands mjuka sandstränder och plocka snäckor tillsammans..

4 kommentarer:

Beas sa...

Superfint ju! Akta bara så att han hippsvipps inte ställer sig upp mitt i natten och beslutar sig för att ta ett litet smakprov av någon liten snäcka.

Bea - tar det säkra före det osäkra

kaos i ett vitt hus sa...

ja, det vore ju en rysare.. inte för att dom lossnar så lätt men vad kan inte hända med små barn? misstänker att när lillen blir större hänger den nog nån annanstans.. :-) tack för omtanken! :-)

-- sa...

Jättefin mobil! Jag har också planer på att tillverka en mobil innan min bäbis i magen kommer. Börjar bli dags att sätta igång tror jag. Ha en trevlig kväll! Kram Maria

Lotta sa...

Åh vilken fin mobil! Härligt med naturfynd!

Kram
Lotta