lördag 17 januari 2009

det käraste jag har!!


det käraste jag har är mina barn. såklart! mina fina, fina pojkar.
jag har inte varit så aktivt bloggande det sista och anledningen till detta är just barnen. de har varit lite extra mammiga ett tag nu och jag har varit lite extra full av tacksamhet ett tag oxå.
Tack gode Gud att jag fått dom!!

därför ska jag nu ägna en hel del bloggande om just det allra, allra bästa i mitt liv!
jag vill njuta av varje stund av vårt liv, det går så fort nu!!
E pladdrar på om allt, allt, allt! det är så roligt att höra hans avancerade tankar och funderingar. det är så mycket en så liten människa vet!
V gör stora utvecklingssteg varje dag! han vill snart börja gå men än är det nog en bit bort, en liten bit bort.. han är så stor, när jag bär honom sovandes upp till sängen, min lilla, lilla bebis har blivit jättelång! snart dags att planera 1-års kalas! :)
jag kan sitta å titta på dom när dom sover. förundras över hur mycket kärlek som landat i mitt liv! jag tror inte att dom nånsin kommer kunna förstå hur mycket jag älskar dom!!

kram från en ninna som njuter av varje dag just nu!

5 kommentarer:

Mamma Anka sa...

Ja, visst är det den bästa känslan man kan ha, kärleken till sina barn?! Den upplyftande, lite pirriga känslan i hela kroppen då man tittar på dem. :) *myser*

Kerstin sa...

Åh, visst ska du göra det. Blogga kan du göra närsomhelst! Njut av varje minut, de går ju så förbenat fort!!!

Ha en härlig lördag! / Kerstin

Stina sa...

Fint skrivet. Jag gillar också att skriva om mina ungar. De ger en det som behövs för att göra en glad.:-) Kram

Jenni - Snickarsbacken sa...

Hej på dig!

Känner så väl igen mig i dina tankar om barnen, känner lika! De finaste vackraste aldra dyrbaraste man har och så kärleken till maken då ;-)

Ha en bra vacke!
Kram Jenni

jenny sa...

denna kärlek, den landade i vårt liv för ca ett års sen. en liten tös kom upp på mitt bröst, är tacksam varje dag! njut du på av dina underbara barn...