onsdag 11 februari 2009

grattis kusin Max!!


i morgon fyller lille Max 2 år! det firar vi genom att gå dit med en bulle till honom. Max är min systerson och därmed pojkarnas kusin. detta är mitt första virkade bakverk, har inte bestämt mig än om det är "too much" med avtagbart bullpapper.. vad tycker ni? ;)

E vill alltid att vi ligger bredvid honom när han ska sova men idag kom jag på en idé då jag ville virka färdigt Maxens present så jag satt hos honom å virkade medans han somnade så tryggt. så nu kan jag nog snart öppna konditori här hemma om jag fortsätter virka vid E:s säng.. :D


Tack alla för fina kommentarer ang. "vintervilan"
jag har tagit en liten paus ett par dagar och vilat, funderat, pysslat, skrattat, lekt, gråtit.. och jag tror att jag börjar hitta mig själv så sakteliga.. tror jag hamnade i en "inrednings-psykos" haha :) det är faktiskt väldigt viktigt att man inte tappar fotfästet utan stannar upp då man känner att nåt är knas.. visst är det bra med ambitioner, men i en lagom dos..
kram, ninna

3 kommentarer:

Noamaja sa...

Så duktig du är! Vill också kunna virka *mutter* Tycker inte att det är too much med bullpapper, hur kan en bakelse/bulle bli too much:-D Så härligt att höra att du är på rätt köl igen! Blev ju orolig där att det skulle bli långvaigt;-) Tack söta för kommentaren om min grind:-* sånt blir man ju varm i hjärtat av:-) Vet du vad, *viskar* nu släcker jag lampan i köket och ignorerar att diskmaskinen skall tömmas och ny disk sättas in... och går och lägger mig eftersom jag är sjuuuk. Kram! A

Forma om sa...

Så pyssligt att göra avtagbart bullpapper. Såna detaljer är väl precis vad små barnahänder älskar att upptäcka. Jag vill oxå lära mig virka. Lärde du dig ur den där boken?

Kram S

ps. Tack för dina kommentarer hos mig, det är så kul att blogga när man har trogna läsare, särskilt såna som kommenterar :)

Kerstin sa...

Hej vännen!

Har varit dålig på att kommentera härinne på sistone.. Men vad duktig du har blivit på virkning! Att virka bredvid den lille medan han somnar låter ju alldeles ljuvligt - tryggt för honom och en riktig slappna-av-stund för dig!

Må så gott och ha en riktig mysig helg!

Kramar!