torsdag 9 april 2009

långledigt tillsammans..

finaste grytunderlägget alt. uppläggningsfat för bl.a våfflor hittar ni i underbara, nyöppnade butiken Julias vita drömmarför att fira att M nu ska vara hemma i hela 4 dagar åt vi våfflor idag..
det händer ju rätt ofta i detta hus.. brukar ni se "Du är vad du äter" på TV3??
har funderat över det där och i såna fall är jag nog en
våffla med jordgubbsylt och grädde.. ;)
och/eller en kopp kaffe med mjölk.. :D

efter detta eftermiddags-våffel-kalas for vi iväg på en shoppingtur till ett köpcentrum en bit härifrån, det var mysigt och jag var inne i många butiker på mkt kort tid.. är det nåt jag är bra på så är det att "skanna av" en butik och rätt snabbt se om det finns något för mig..
lite följde med hem, bla körsbärsris som får tjäna som påskris över helgen och har vi tur slår det ut små körsbärsblommor sen.. :)
detta klädde vi snabbt som bara den innan det var dags att, lite senare än vanligt, kasta E i säng.
njut av ledigheten ni som är lediga -det är inte alla förunnat..
kram, ninna

3 kommentarer:

Noamaja sa...

Hej sötaste mammaninna! Vad härligt det låter att vara en våffla, hi, hi... Hoppas du och din familj får en fantastisk, solig och varm påsk! Puh, nyss hemokommen från Blåkulla på min nyvessade kvast... eller var det Beckomberga? Håller på att bli smått tokig på alla projekt. Men nu är det påsk och då kan man jobba...eller hur var det? Skall i alla fall få klart min bänk i köket;-)

Kram!
A

Gårdsromantik sa...

Våfflor var det länge sen - måste göra det nu under påsken.

Ha en riktigt Glad påsk med massor med Gott!

Kram Maud

Forma om sa...

Vad mysigt det lät att "vara" en våffla med sylt och grädde. Jag är nog mer åt ostmacke-hållet, eller kanske en påse chips ;)

Härligt med massa familjetid!

Glad påsk
Kram!