lördag 2 maj 2009

3-års kalas..

fullt upp att öppna paket.. allra finaste E..
jag har en 3-åring.. snart.. på tisdag smäller det högt här hos oss! då är min lille E redan 3 år och jag fattar inte vart åren tar vägen..? samtidigt blir man så stolt då man ser sitt barn växa upp och utvecklas!

vi har firat detta idag, stort kalas i trädgården med kompisar, kusiner, mostrar och mor- och farföräldrar. men vad tror ni det skvallras om nu då alla åkt hem till sitt igen?? efter en titt på dagens bilder förstår jag om telefonlinjen går varm hos dagens gäster och jag har förstorat en av bilderna.. ska vi snart bli en till i familjen?? ska pojkarna få ett litet syskon?? eller är detta endast ett resultat av för många fikor under tre års mammaledighet, för få timmar i träningslokalerna, en kass hållning mm mm...??
kan väl säga som så att jag är ytterst och särskilt säker att det ligger
varken en lillebror eller lillasyster därinne.. :D

röstningen ang. min banner har talat sitt tydliga språk! jag behåller maileg-bilden och sparar på grodan till eventuell variation i framtiden! tack för ert deltagande i denna stora världsfråga! ;)

kram, ninna

5 kommentarer:

På min gatan i stan sa...

Stort grattis till 3-åringen! :) Hoppas det blir en fin dag!

Kram!

Skrot och Skruv sa...

Grattis till stora E i förskott!! Tiden går så otroligt fort...

Hihi söt bild nån lyckats fånga på dig....

KRAM

Kerstin sa...

Jag tycker du ser fin ut! Och därmed basta!

Grattis till liten stor 3-åring, och liten mamma som ju oxå fyller tre, eller hur!?!

Tack för att du länkar, snällaste!!

Kramar Kerstin

Noamaja sa...

Åh, tack söta Ninna för att du saknar mig, *fniss*. Anledningen till frånvaron ser du bla på bloggen, dumma dator! Sen har jag varit flitig minsann;-) Om datorn behagar göra som vi säger kommer snart ett inlägg om vad jag hållt på med;-)

Håller med Kerstin, du ser finfin ut! Men vi har ju också ett litet födelsedagsbarn här i morgon! S blir 1 år, min lilla, goa bebis:-p Vad fin han är, E.

Visst får vi sol på våra födelsedagsbarn i morgon...*hi, hi* Största "hurraet" till lilla E och hans söta mamma!

Kram, A

Forma om sa...

Nämen det där såg väl inte ut som en gravidmage! Det är ju en typisk, snygg kvinnomage. Därinne har vi ju en massa fint som hjälpt våra små till livet :)

Och grattis i efterskott till stora E som fyllt tre!

Kramar från regniga och blåsiga sydväst!