måndag 27 juni 2011

en riktig trött-dag...var på möhippa igår. med ett helt gäng goa tjejer och en fantastisk blivande fru!

det ska bli så roligt att få vara med på hennes bröllop i sommar! *längtar*

att få vara finklädd tillsammans med sin stiliga man, ha barnvakt och närvara på en kärleksfylld fest kan nog även vara bra för den egna relationen :) eller?

idag är jag dock mycket, mycket trött och ser fram emot två dagar av ledighet med värme sol och bad i poolen (hoppas vi)

kram, ninna

3 kommentarer:

Noamaja sa...

Låter härligt vännen!

Ljuvlig hortensia!

Kram!

MOKKASIN sa...

Låter som något att se fram emot!

Tack för dina rara ord hos mig. Ville bara säga att jag tror inget är rätt eller fel när det gäller hur man berättar för barnen om svåra saker. Jag tror man känner själv vad som passar ens egen familj bäst. Hos oss läser de två äldsta barnen sedan länge. Detta innebär på gott och ont att de gärna läser både morgontidingen och blir matade av löpsedlar varje dag. Så frågorna kommer automatiskt. Då blir ju genast de små involverade också och hör det mesta. Men samtidigt som jag tror att det är bäst att berätta utan att försköna så måste man ju hela tiden få dem att förstå att sådant här händer inte ofta.

Ha en fortsatt fin sommar,
kram Sofia

Jes/Vita villa vila sa...

Tusen gånger tusen tack bästa Ninna!!! Ditt svar hjälpte. Jag fick ordning på min högerspalt! Du är en klippa! Varmt tack ♥ bästa du!

Stor kram Jes ♥

Ps! Din bild i din header är underbar!!!