fredag 12 september 2008

nya höstdekorationer
då jag såg "liatorp" bordet på IKEA första gången blev jag lite förälskad. ett bord man kunde ha grejer på fast ändå inte.. vi hade haft ett helt rent soffbord länge eftersom E rev ner allt vi ställde där på. ca 10 minuter kunde det eventuellt få stå där. om han var i ett annat rum vill säga :)


jag tyckte det var ganska tråkigt men fick ändå gilla läget -vi kunde inte ha något i fönstren heller. lås på alla skåp och lådor. ändå tog det ett tag innan jag köpte det, han kanske skulle vara på lådan hela tiden ändå och det skulle bara bli jobbigt och dessutom en skiva av glas, skulle inte den bli kladdig hela tiden, kanske gå sönder -vilken skräck!


sedan vi köpte det har jag insett att vår son börjar bli stor. ett fåtal gånger har han öppnat lådan men aldrig någonsin brytt sig om det däri.
nu kan jag få dekorera och det ger mig nästan lite prestationsångest istället. vad ska man fylla 4 fack med? i höst får det bli förvaringsplats för alla ljusen. då har man dom nära till hands och dessutom har man koll på om man behöver köpa fler. noter är vackert och går åt den lugna rofyllda känslan, ett personligt kollage av ögonblicksbilder på oss. detta är vad jag pysslat med.


och det bästa av allt...
-det blir så mycket vitt!
kram, ninna.

1 kommentar:

Kerstin sa...

Åh...det var faktiskt otroligt fint. Ikea är inte dumma de heller... =)

Kramar Kerstin