tisdag 2 september 2008

M, jag älskar dig!


denna söta kupan blev min under en shoppingtur till Aalborg. jag hittade en så fin inredningsbutik, de 4 aarstider, verkligen att rekommendera! jag ville ha hela butiken men kommer ut med två stycken blommor, "plättar i luften". känner mig stolt att jag inte har köpt mer men då skickar min söta man in mig igen med sin plånbok.. "köp dig nåt fint älskling" såna män växer nog inte på träd. M, jag älskar dig!
din ninna.

4 kommentarer:

Beas sa...

Åhhh...håll fast vid honom.

Kram Bea

Mamma Anka sa...

Vilken mysig man du har!
Du fick tag i något mycket fint i affären ser jag.
/Ankmor FL

Kerstin sa...

Hej min vän, tack för din kommentar! Visst kan vi trettio-krisa tillsammans! Jag har hört att man ofta brukar åka till Danmark och handla dyra grejor när man trettio-krisar, vad sägs? Jag har ju aldrig varit där och du kan ju ett och annat om vårt trevliga grannland *blink blink* Börjar genast spara till resan i fall om att.

Jättefin kupa och fat du köpt, och en väldigt fin man!! Alltså jag menar fin man du har, inte som du köpt förstås! (klockan är visst mycket nu, då blir allt så roligt...)

Ha det så gott, vi hörs snart!

Kram Kerstin

mackan sa...

Hallå ÄLSKLING!!!
hoppas att du får en bra dag, pussa barnen från mig.
Klart att du ska få handla dig ngt fint när vi är i DK och när du dessutom fyller år.
Konstigt??? man tycker om dig mer och mer för varje dag, det trodde man ju var en typ "myt" innan man gifte sig, men det stämmer ju!!!
puss