måndag 20 oktober 2008

en dröm i vittvill visa er en liten förhandstitt på mitt kära linneskåp som snart har fått sin sista strykning med penseln.

jag tycker att detta skåp är så otroligt vackert! ska bli jättekul att visa det färdiga resultatet! sedan återstår bara ett bekymmer..

var ska denna pjäs få stå?

vi har det inte så stort, inga "döda" ytor direkt, huset är väl utnyttjat. jo förresten, den lilla "skrubben" innanför vårt sovrum, precis där man går ut på balkongen, den är inte speciellt bra utnyttjad. liksom balkongen. den satt vi på några få sommarkvällar då E var nyfödd..

men där ute ska inte mitt skåp få stå och skämmas -det ska få en fin central plats i hemmet och jag drömmer om att få lägga in nymanglade linnedukar och lakan i det (det låter så fint med nymanglade :) men det har aldrig hänt förut..) och kransen jag ska binda till jul ska få stå där ovanpå tillsammans med ljusstakar och annat fint "krims-krams"...

kram, ninna

4 kommentarer:

Forma om sa...

WOW - vilket skåp! Ser fram emot att se hela :) Vad använder du för färg? Det ser så fint och slätt ut trots detaljerna.

Kram Susanne

Lotta sa...

Mycket, mycket snyggt! Förstår verkligen att du är nöjd med ditt skåp!

kram
Lotta

A home far away sa...

Ahhh det ser otroligt fint ut, det lilla man ser menar jag:-

Kram Gunilla i Singapore

Anna sa...

Det lilla man får se av skåpet får en bara att vilja se mer!
Men det ser sååå otroligt slätt ut? Är det verkligen säkert att du penslat det?