fredag 3 oktober 2008

höst

fönsterlamporna lyser varje kväll

en korg har letat sig hit med varma plädar och dunsockar till frusna fötter

soffan har fått nya kläder

söta ljuskoppar i form av formar har blandats in i soffbordslådan med värmeljus


hösten har även kommit in i vårt hus! det är riktigt kyligt på morgnarna, jättesvårt att kliva ur den varma sängen men med två morgonpigga små grabbar i sängen är det inte lätt att få ligga kvar och värma sig under täcket.
denna vecka har jag målat och målat och målat tro det eller ej, men nu har inspirationen kommit tillbaka då det faktiskt har blivit bra dessutom! :) så nu börjar hallförvaringen äntligen komma på plats. som jag saknat den!! men det får ni se en annan dag, vill få upp resten först.

idag får ni "bara" se lite bilder från ett höstigare vardagsrum...

har även fått ett paket med vaxdukar från stoff&stil idag. det var dagens överraskning. dagens lyx var att lantliv damp ner i brevlådan (har dock inte hunnit titta i den än). dagens lycka var att vi har haft en underbar fredag ihop, jag och barnen, vi har gjort en ny play-doh deg (knallrosa), fikat med muffins och bokstavskex, E har lärt sig bokstäverna E-som i Edvin och S-som i Samuel, det kom han och visade mig *stolt*. vi har även njutit av det vackra, kyliga höstvädret och tagit en promenad med min höggravida syster och hennes lille son.

det har varit en fantastisk dag helt enkelt! :)

kram, ninna.

Inga kommentarer: