lördag 11 oktober 2008

min vinst!jag hade turen att vinna ytterligare en blogg-tävling! ett grå-vit randigt kuddfodral från Kajsas Blandkuddarobusigabarn!
tidigare i somras vann jag hos beasbarnslikheter.
jag ska nog delta i fler tävlingar, kaosiettvitthus är nog en turblogg!
jag tror aldrig att jag har vunnit något förut, 25 kr på triss händer då och då men jag har nog aldrig vunnit ens på chokladhjulen på liseberg. däremot har jag tur i kärlek, precis som det sägs.. ;)
min vinst har hamnat i sovrummet! där går väggarna åt det grå-blå-gröna hållet, brudslöja heter färgen. resten i rummet är vitt, vitt, vitt och svart-vitt... jag tycker den passar fint vid sängens fotände, tycker inte ni? tack kajsa!
kram, ninna.

5 kommentarer:

Martina sa...

Hejsan! Här är en inrednings -och pysseltokig tjej från Finland som följer din blogg. Tänkte berätta att jag har ett likadant sko-hylleprojekt på gång som du visade i ditt hall-inlägg! Tänk vad vit färg gör susen i hallen (som annars tenderar att vara rätt mörk och dyster).
Kolla gärna in min nystartade blogg!

Kerstin sa...

Hej fina du!

Tack för din kommentar, känns fint att vara saknad =)

Usch, måste skärpa mig med bloggandet, kommer ett inlägg imorgon, jag looovar!!

Fint det blev i hallen förresten, du är duktig du!

Kramar!!!

Kerstin sa...

Hej kompis!

Kul att ni köpt ett nästan likadant skåp som vårt! Jag köpte porslinsknoppar och tänkte sätta på istället, det fanns så underbara blå- och vitrandiga på "Fridas gård" (fridasgard.se). Det blir nog fint tror jag, färdigt snart!!!

Kramar så länge!

Martina sa...

Hejsan! Jag kallar min hallbyrå för kasslerbyrån, eftersom den är köpt på ett loppis, där det förr gjordes maletkött och kasslers korv!
Jag håller på med ett evigt hall-projekt. Vi bor i en rätt liten lägenhet och hallen är så svår att få mysig. Men man vill ju så gärna utnyttja vart enda rum i sitt lilla bo :)

Anonym sa...

Ja men titta där är ju kudden! Så bra den passade in!

kram!