söndag 28 juni 2009

en önskan från..
..Susanne med bloggen "forma om" att jag ska visa mer av vår trädgård födde detta inlägg!
självklart ska jag göra det! :) dock håller vi på med så många projekt för tillfället så ingenstans ser det ut riktigt som det ska.. grus och sandhögar, trasigt trädgårdsbord (som jag skrev i förra inlägget håller vi på med ett nytt) stolarna ska få lite fräsch vit färg efter att vi år efter år trott att de kommer bli "vackert grå" av att stå ute i utsatt söderläge hela säsonger. tji fick vi. grå på sina ställen, dock med svarta prickar.. :( kladd-oljiga på baksidan efter gammal olja.. :( ja, det blev inte som jag tänkt mig så enda räddningen är nog att måla trots allt.
tack för fina kommentarer till stackars E!
ikväll var det V:s tur att åka på feber.. :( stackars liten.
och elaka mamma har tvingat i honom alvedon så nu sover han igen.
inte skönt att vara sjuk i denna hetta, de som inte är sjuka så ofta prickar in just de varmaste dagarna på året. en tröst är iaf att E:s feber höll i sig ett dygn sen var han sig själv igen. vi passade faktiskt på att skoja lite på Litens bekostnad.. han som (nästan) bara gör hyss nu för tiden är så from som ett litet lamm då han har feber.. ;)
han satt i soffan å pusslade medans lillebror härjade runt på golvet bland bilar och traktorer.
han sov middag vid 3 tillfällen den dagen.
han sa roliga saker såsom att "Titta! V ser ut som en isbjörn!" då vi åt våfflor med sylt å grädde (ja, för en gångs skull *fniss*) och V fick äta själv och därav hade grädde i hela ansiktet. :D
varma kramar från ninna.

2 kommentarer:

Villa Nordåker sa...

Härliga bilder!

Vad är det för buske med vita blommor på sista bilden?

Kram
Malin

Forma om sa...

Hej!

Åh vad roligt och vad fina foton! Mera mera...hihi.

Kram Susanne