fredag 26 juni 2009

s e m e s t e r
ännu en efterlängtad semester är inledd!!
E har varit sjuk idag.. nästan 40 graders feber i värmen.
30 grader visade termometern och han frös :(
han var nog den enda som gjorde det idag..
för att fira att pappa M ska ha 5 veckors semester och vara hemma med oss åt vi dom första av våra egna jordgubbar idag. dom första av våra egna nånsin..
smultron har vi som ogräs, vilket är jättecharmigt, det växer i rabatter, i grusgången, i häcken och över murarna men jordgubbsplantor satte vi först i höstas!
nu har vi i vår trädgård både vinbär, hallon (växer oxå som ogräs här -vi måste rycka upp rotskott överallt.. :D) björnbär, blåbär, smultron och jordgubbar!
och för att inte glömma rabarberna!
och äppelträden!
små barnahänder -visst är dom fina!
brickan köpte jag på second hand för två år sedan och jag älskar den!
mugg från RUSTA.. igen.. *fniss*
nu ska jag ut å måla! vi ska göra ett nytt trädgårdsbord!
kram, ninna

5 kommentarer:

Noamaja sa...

30 grader...inte febertermometern väl;-) Stackars liten! Ååååh för en man med 5 veckors semester! Skall vi byta, du får dansken och jag den med semester?*skratt* Men han var snäll idag och sade att nu skulle han köpa en ny laptop till mig:-o Hmmm, hur mycket har han tänkt jobba tro? Jag har ju inte Windows, inget r om jag inte kopierar ett och äldsta dottern spillde nagellack remover så snart jag fick hem den... Min fiiina Sony Vaio som jag älskar! Ja, ja, ha det så fint och krya på lilla febrisen. Jordgubbar och glass!

Kraaaam

Noamaja sa...

Ha, ha, jag skriver så mycket dumt om nätterna. Borde sova istället...har precis köpt kläder på How to Kiss a Frogs hemsida för... alldeles för mycket pengar för mig, men det var ju rea och de är sååå vackra och mannen har sååå lite semester...*ha, ha, ha*

God natt raring!

Kerstin sa...

Åh, stackars liten!!! Hoppas att han redan är bättre!?!

Ha det nu så riktigt, riktigt skönt på semestern, 5 veckor är ju en evighet!

KRAM! / Kerstin

Forma om sa...

Jag blir jätteavis på din trädgård. Vi har bara balkong (dock med både persilja och rosmarin) och längtar SÅ efter egna skördar från egen trädgård. Du kan väl skriva lite mer om trädgården och visa bilder :)

Stackars lille, hoppas han inte varit alltför påverkad.

Kram från en lycklig men ganska klibbig Susanne!

Marie sa...

Åh så härligt att ha så mycket att välja på i sin egen trädgård. Hoppas att lillen kryar på sig, inte kul att vara sjuk i värmen.
Kram Marie