måndag 28 mars 2011

tisdagstema v.13 [min blogghörna]


min nya blogghörna. helt ärligt, med denna lilla dator så bloggar jag där jag har lust ;) vill jag sitta med familjen i soffan så gör jag det och vill jag passa på när barnen ska somna kan jag blogga inne hos dem istället. nu sitter jag här!

funderar över skrivbordet. loppisköpt.. ska det få vara brunt eller ska jag måla det svart eller vitt? säg att jag ska behålla det som det är, det är det jag vill höra ;) hur som helst så dröjer det nog ett tag innan jag målar om det och i sånt fall lutar det mer åt svart än vitt just nu...

för fler blogghörnor kika in i inpirationsfabriken!
***
kram, ninna

by the way så är jag och blogger inte riktiga kompisar, jag får aldrig texten som jag vill ha den, bruten som jag vill osv. finns det fler med det problemet? jag tycker alla andra har så fina enhetliga bloggar.. :/ hjälp tas tacksamt emot! :)

6 kommentarer:

Petronella sa...

Haha, nu har jag suttit och uppdaterat och uppdaterat tills jag slutligen såg tillägget längst ner.. Återkommer senare då:) //Petronella

Flis sa...

Tycker att du skall låta skrivbordet få vara som det är, det är ju en hundra-årig skönhet med kvardröjande drag av jugend.

Om du absolut måste måla om det, så avstå från vitt och sandpappret, då ger du nästa ägare en chans att ta bort färgen och åter få fram den bonade eken, utan en massa tråkiga fejkade söndernötta hörn som bara förstör. /Lisa.

Petronella sa...

Där hade vi bilden ja! Underbara horn på väggen.. Skulle jag måla skrivbordet så skulle det bli svart, absolut inte vitt - men originalfärgen vinner i längden! Dessutom är ju svart så dammsamlande.

Blogger är knepigt, ja.. Jag har till slut lärt mig hur man kommer runt de där extra radbrytningarna som blir, eller att radbrytningarna helt försvinner.. Det är trixigt ibland (särskilt de senaste dagarna, måste vara nån bugg) men man får liksom gå in i "redigera html", göra sina radbrytningar som man vill ha dem, sedan gå direkt till förhandskranska och därifrån direkt till publicera.. Vet inte om jag förklarar tydligt men det är så jag gör när det strular:) //Petronella

Petronella sa...

... Och angående lavendeln - Hittills trivs den inomhus men jag har inte haft den mer än ett par veckor. Står i ett nordöstfönster och får vatten då och då när den börjar slokna :)

Lisentott sa...

Tycker det är så kul att se ditt skrivbord. Jag loppisfyndade precis idag ett liknande. =) Mitt hade en slags pappyta med ett trämönster. Ska slita bort det för att troligen endast måla skivan vit lite slarvigt. Benen får nog vara bruna. =) Det är ju så vackert!

Jordgubbar med mjölk sa...

Behåll det! Tycker det var en fin kontrast! Är det inte så att trä kommer mer och mer i inredningen? Jag önskar att jag också hade en egen blogghörna, men tids nog så!

Hoppas du får en fin dag!

Kram Miriam